Marker

||. WACHTEN OP DE BARBAREN

TONEELSCHUUR - MICHIEL DE REGTVoor deze voorstelling schreef ik muziek voor Contrabas, gespeeld door James Oesi. Steeds nieuwe lagen opnemend, maakten we een geluidsdecor waar op gedanst en gesproken kon worden. >>>TRAILER

>>>MUZIEK 


>>>RECENSIES

“Het ene na het andere schitterende beeld scheppen zij, op de tonen van de al net zo mooie (contrabas)composities van Wilko Sterke.”(Theaterkrant ****)

"Wachten op de barbaren is een sobere, ernstige, literaire voorstelling die tot nadenken stemt. Verzorgd, esthetisch en ambachtelijk. Onder de voorstelling ligt een bezwerende elektronische soundscape van Wilko Sterke, met emotionele accenten. (NRC ****)

"Indrukwekkende toneelvertaling." (Haarlems Dagblad)

"Regisseur Michiel de Regt en choreograaf Iván Pérez hebben met Wachten op de barbaren, naar het prachtige boek van J.M. Coetzee, de actualiteit bij de strot." (Volkskrant ****)

"Net als in de roman is de magistraat een gecontroleerde, afstandelijke verteller. Acteur Jan-Paul Buijs heeft een dictie en grijze pruik die er perfect bij passen. Zijn te jeugdige lijf geeft, slim bedacht, de rebelse binnenkant van zijn personage een uitweg, in nonchalante poses en balorig geschop. Behendig switcht hij soms van perspectief, naar kolonel Joll of het gevangen genomen barbarenmeisje." (Volkskrant ****)